Miközben mi az igazat álmát aludtuk, hivatalosan is bejelentették, hogy a Netflixen látható Sabrina hátborzongató kalandjai (Chilling Adventures of Sabrina) sorozat kaszát kapott, így az idén érkező negyedik évad a finálé is egyben. 

A hírt a sorozat showrunnere, Roberto Aguierre-Sacasa jelentette be:

Már az első naptól kezdve nagy megtiszteltetés volt a Sabrina sorozaton dolgozni. Mindenki kedvenc boszorkányával, a szereplőgárdával, Kiernannal. Hálás vagyok a stábnak, az íróknak, a vágóknak, az asszisztenseknek, hogy minden igyekezetüket ebbe a sötét álomba ölték.”

„Ezen felül köszönettel tartozom a Netflixnek, a Warner Bros.-nak, a Berlanti Televisionnek és az Archie Comicsnak is, hogy lehetővé tették, hogy elmesélhessük a sztorit, úgy ahogyan szerettük volna. Alig várjuk már, hogy mindenki láthassa a negyedik évadot.”

Öröm az ürömben, hogy a fináléként funkcionáló negyedik évad még idén a képernyőkre kerül, és a készítők ígérete szerint az utolsó szezon továbbra is a jól megszokott, szexi és hátborzongató atmoszférával várja majd a rajongókat. Ráadásként végre képeket is kaptunk a hamarosan érkező új részekből.

További érdekesség és némi vigasz lehet a Sabrina-rajongók számára, hogy itthon a nyár elején jelent meg a sorozathoz kapcsolódó könyvsorozat első része, és ennek kapcsán abban reménykedünk, hogy a magyar változatért felelős kiadóknak (Könyvmolyképző) hála könyvek formájában azért tovább folytathatjuk az imádnivaló tiniboszoszorkány kalandjait.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!