Idén májusban ért véget a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat a hetedik évaddal, és jó hírünk van azok számára, akiknek azóta is űr tátong az életében. 2021-ben spin-off sorozat érkezik a Disney+ kínálatába, méghozzá a The Bad Batch néven ismert elit klónbrigád főszereplésével.

A LucasFilm hivatalosan ma délután (július 13.) jelentette be, hogy a The Clone Wars lezárása után új animációs sorozaton dolgoznak, ami Star Wars: The Bad Batch címmel érkezik majd valamikor 2021-ben a Disney+ streaming szolgáltatás kínálatába.

Ha valaki esetleg nem lenne képben, annak röviden azt érdemes tudnia, hogy a The Bad Batch a The Clone Wars hetedik évadának első epizódjában bukkant fel, és egy meglehetősen egyedi, a többiektől genetikailag különböző, elit klónosztagról van szó, aminek a tagjai Hunter, Crosshair, Tech, Wrecker és a később csatlakozó Echo. Az alábbi jelenet egészen jól összefoglalja, hogy milyen kompániáról is van szó.

Habár a bejelentés meglehetősen szűkszavúra sikeredett, annyi már most biztos, hogy az új széria készítésében executive producerként részt vesz Dave Filoni (a The Clone Wars-sorozat atyja), Athena Portillo, Brad Rau és Jennifer Corbett, co-executive producerként Carrie Beck és Josh Rimes. Brad Rau lesz emellett a fő rendező és a történet megírásában is oroszlánrészt vállal, és vannak arra utaló jelek, hogy a népszerű karakterek hangját ezúttal is Dee Bradley Baker kölcsönzi majd a sorozathoz.

star wars the bad batch
Fotó: LucasFilm

A ránk váró sztoriról jelen pillanatban még nem sokat tudni (ami persze érthető), de annyi bizonyos, hogy a cselekmény a Klónháború után játszódik, és a csapat zsoldosként igyekszik majd új értelmet találni a létezésének. A rajongók emellett már most abban reménykednek, hogy a spin-offban felbukkannak majd olyan népszerű karakterek, mint Ahsoka Tano, Rex százados vagy éppen a fiatal Kanan Jarrus.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!