Bár a neten már az a hír terjed, hogy az önálló Fekete Özvegy-film november elején mégsem kerül a mozikba, azért érkeznek jó hírek is a Marvel Studios háza tájáról: ezek egyike, hogy megvan a She-Hulk sorozat egyik rendezője, sőt már azt is tudjuk, hogy ki játssza el Bruce Banner unokatestvérének szerepét.

A Disney+ streaming szolgáltatás kínálatába készülő She-Hulk sorozat kapcsán a héten  elkezdtek záporozni a különféle információk: ezek egyike, hogy a Marvel Studios már előrehaladott tárgyalásokat folytat Kat Coiro rendezővel, hogy ő is csatlakozzon a széria stábjához, méghozzá a pilot (és további epizódok) rendezőjeként, illetve esélyes, hogy executive producerként is részt vesz az alkotói folyamatokban. Coiro neve elsősorban a sorozatjunkie-knak lehet ismerős, többek között az ő nevéhez köthető a Jennifer Lopez nevével fémjelzett, jövőre érkező Marry Me is. A készülő Marvel-sorozat korábban már bejelentett showrunnere pedig nem más, mint az Emmy-díjas Jessica Gao, akinek többek között a Rick és Morty egyik legnépszerűbb epizódját, a Pickle Rick-et is köszönhetjük.

És nemcsak a rendezői fronton van előrelépés, hiszen miután Coiro neve kapcsolatba került a She-Hulk sorozattal, jött egy hivatalos bejelentés is, méghozzá a főszereplőt illetően. A pletykák korábban Alison Brie-t tartották a legesélyesebbnek a szerepre, hiszen a törékenynek tűnő színésznő már bizonyította keménységét a Glow című, netflixes pankrátoros sorozatban, ám mégsem ő, hanem Tatiana Maslany lett a kiválasztott. A színésznő neve leginkább a Sötét árvák (Orphan Black) miatt lehet ismerős, de szerepelt a Pusztító és a Bostoni erő című filmekben is, legutóbb pedig az HBO GO Perry Mason című krimisorozatában láthattuk.

she-hulk
Tatiana Maslany az Orphan Black című sorozatban. Fotó: Space

Maga a She-Hulk sorozat Jennifer Waltersről szól, aki Bruce Banner unokatestvére, és ügyvédként dolgozik. A képregényekben a nőt súlyos lövés éri, az életének megmentése érdekében pedig az unokatestvérétől kap vérátömlesztést, ami után maga is szupererőre tesz szert. She-Hulk néven csatlakozik a szuperhősök hosszú sorához – a képregényekben egy ideig még a Fantasztikus Négyes egyik tagjaként is láthattuk. A karakter az elmúlt évtizedekben több hazánkban kiadott képregényben is felbukkant, itthon viszont nem She-Hulk, hanem Amazon néven szerepelt a különböző rajzolt történetekben.

she-hulk
Fotó: Marvel Comics

Habár arról még nincs információ, hogy a She-Hulk forgatása mikor kezdődik, illetve a végeredmény mikor kerül a képernyőkre, de a várakozás nem fog sorozatok nélkül telni, hiszen a Marvel Studios műhelyében már egy egész kazalnyi széria készül. A Wanda Maximoff történetét tovább mesélő WandaVison elméletileg még idén elérhető lesz a Disney+ kínálatában, és már újra forgatják a The Falcon and the Winter Soldier szériát, ami viszont csak 2021-ben lesz látható. Emellett jön a Loki, az animációs, alternatív sztorikat elmesélő What if…?, és már bejelentették a Hawkeye, a Ms. Marvel és a Moon Knight sorozatokat is. Nagyon reméljük, hogy hamarosan ezekről is beszámolhatunk mindenféle érdekes hírekről.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!