Mel Gibson Hollywood csúcsáról zuhant a mélybe néhány éve, és a színész azóta is igyekszik visszakapaszkodni a sztárok közé – több-kevesebb sikerrel. Legújabb próbálkozása a Fatman című alkotás, amiben az egykori Mad Max egy olyan, kissé kiégett Mikulást alakít, akire egy bérgyilkos vadászik. 

Mel Gibson nem a megszokott, jópofa és kedves Mikulás szerepét ölti magára a Fatman című filmben: a kiégett, szakállas öregúr kénytelen menteni az életét, amikor egy 12 éves, koravén gyerek bérgyilkost (Walton Goggins) fogad a kiiktatására, amiért csak szenet talált a zoknijában Karácsony reggelén. Lappföld híres lakóját viszont nem ejtették a fejére, amellett, hogy próbálja a víz felett tartani az egyre kevésbé jövedelmező bizniszt, Gibson Mikulása keményen odacsap – legalábbis erre utal az első hivatalos jelenetkép, amin a marcona, bozontos fehér szakállal látható színész mindjárt eltöri a marokerősítőt.

fatman
Forrás: Saban Films

Fatman fekete humorú komédiának ígérkezik, amit saját forgatókönyvük alapján Ian és Eshom Nelms rendez – a páros leginkább a 2017-es Small Town Crime című thriller kapcsán lehet ismerős. A Fatman valamikor idén decemberben kerülhet a mozikba, pontos dátum még nincs, de már csak azért is kíváncsian várjuk, mert a Tapló télapó és a Tapló télapó 2. után ismét egy nem szokványos karácsonyi filmre ülhetnek majd be a nézők.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!