assassin's creed odyssey
Fotó: Ubisoft

Nyakunkon az új koronavírus, a legokosabb most otthon maradni, és szerencsére a Ubisoft is támogat minket az időnk kellemes eltöltésében, hiszen március 19. és március 22. között PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is ingyen letölthető az elmúlt évek legjobb Assassin’s Creed epizódja, az Odyssey.

Azzal persze érdemes tisztában lenni, hogy az ingyenes időszak csak a hétvégére szól, a játékot március 22. után nem lehet megtartani, viszont amennyiben a hétvégét követően megvásároljuk (szinte biztos, hogy akciós lesz), akkor minden elért eredményünk megmarad, nem kell az elejéről kezdeni az egész kalandot.

A játék PC-n az Epic Game Store-ban és a Ubisoft saját rendszerén, a Uplay-en keresztül tölthető le ingyenesen a hétvégére, és ezeken a platformokon még előtöltésre is van lehetőség, hogy ne az ingyenes időszak rovására kelljen ezzel vacakolni. Ez a lehetőség szintén elérhető PlayStation 4-en is, Xbox One-on ugyanakkor nem, és itt azzal is számolni kell, hogy a program csak akkor lesz játszható, ha rendelkezünk Xbox Live előfizetéssel is.