Nokia, hmd, james bond, 007

A Nokia lett a hivatalos telefon a 25. James Bond filmnek, melynek címe: Nincs idő meghalni. A mozifilmben látható lesz több Nokia telefon is, többek között a  hamarosan bejelentésre kerülő, 5G hálózatokat is támogató Nokia okostelefon.

A film megjelenése előtt, március 8-án a HMD Global OY bemutatja új, ehhez kapcsolódó reklámfilmjét is. A videó főszereplője Lashana Lynch, aki Nomi ügynököt alakítja, és ezzel részt vesz a HMD Global eddigi legnagyobb globális marketing kampányában, melyben a hamarosan érkező Nokia „Az egyetlen, amire szükséged van” okostelefonként kerül bemutatásra. A reklámot a BAFTA-díjas rendező, Amma Asante rendezte, és a Nincs idő meghalni c.film hangulatát idézi.

A 90 másodperces videó exkluzív képeket tartalmaz a még be nem jelentett Nokia okostelefonról. A felvételek hátterét olyan ikonikus londoni helyszínek adják, mint a Szent Pál-székesegyház, vagy az Üvegszilánk felhőkarcoló. Nomi ügynök küldetése teljesítéséhez a Nokia okostelefon számos funkcióját használja fel.

A Nincs idő meghalni című filmben több Nokia telefon is feltűnik majd: egy integrált kampány részeként a mozivásznon, a digitális és OOH felületeken, illetve az üzletekben is megjelenik majd az együttműködés március 8-tól kezdődően. A filmben Nomi ügynök a Nokia telefonok több funkcióját is segítségül hívja küldetése teljesítéséhez, többek között használja majd az első 5G-s Nokia okostelefont is, melyet március 19-én mutat be a HMD Global Londonban.

Más, Nokia készülékek is megjelennek a filmben, köztük a Nokia 7.2, melynek 48 MP-es tripla kamerarendszere Quad Pixel technológiával és Zeiss optikával rendelkezik, illetve az ikonikus 3310, mely a rajongók egyik nagy kedvence.