Egy tucat Marvel-képregény zsákolható be ingyen, köztük olyan legendás sztorik, mint a Polgárháború (Civil War) vagy éppen a Sötét Főnix (Dark Phoenix Saga). Angoltudás ugyan szükséges a kötetek élvezetéhez, de mi lehet nagyobb motiváció a tanulásra, mint egy több ezer forint értékű digitális gyűjtemény?

Az egész világon tomboló koronavírus-járvány miatt rengetegen kénytelenek a négy fal között tölteni minden idejüket, és egy ponton túl már nem nagyon találja helyét az ember. Ilyenkor jöhetnek jól az olyan elfoglaltságok, mint egy hatalmas LEGO hajó összerakása, egy kis videojáték vagy a képregényolvasás. Utóbbiban most a Marvel kiadó is segít, hiszen nem kevesebb, mint 12 kötetet kínálnak ingyen, méghozzá egészen május 4-ig.

Ha szeretnétek egy peták kicsengetése nélkül hozzájutni olyan sztorikhoz, mint a Civil War vagy az Avengers vs. X-Men, akkor nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba, majd az alábbi linkeken begyűjteni a képregényeket – több tízezer forintot spórolhattok, és a jövőben bármikor letölthetők/olvashatók maradnak a kötetek.

A felsorolt képregényeket a kosárba rakva nulla eurót számol fel a rendszer (bankkártya adatokat ennek ellenére meg kell adni), majd a „vásárlást” követően a megszerzett kötetek olvashatók a számítógépen, vagy okostelefonon és táblagépen – a Comixology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re is.

Ezeket a képregényeket adja ingyen a Marvel: