Fotó: Marvel Studios

Már kapható a Kingpin Kiadó egyik legújabb kötete, a Marvel Legendák hetedik száma, ami lényegében egy Stan Lee gyűjtemény: a képregény a 2018-ban elhunyt mesternek állít emléket azzal, hogy a szerző személyes kedvenceit, egyben legismertebb történeteit gyűjti össze 190 oldalra.

Kérdezhetnénk persze, hogy miért közel másfél évvel Stan Lee halála után kerül az újságárusokhoz egy ilyen képregény, de erre történetesen tudjuk a választ. A Kingpin természetesen ennél jóval hamarabb szeretett volna előállni a speciális kiadvánnyal, de a Marvel megkötötte a kezüket, csak most engedélyezték a megjelenést, ráadásul a kiadványba még a szerkesztők által eredetileg tervezett életrajz sem kerülhetett bele.

Fotó: Kingpin Kiadó

Tartalomban persze így sincs hiány, hiszen a Stan Lee előtt tisztelgő kötetben felbukkan Pókember, a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó is. A 190 oldalra rúgó képregény öt klasszikus, különálló sztorit, számszerűsítve összesen kilenc füzetet tartalmaz, méghozzá mindenféle érdekességekkel kiegészítve.

Íme a beválogatott sztorik eredeti megjelenésének listája:

  • Amazing Spider-Man #31-33
  • Amazing Spider-Man #248
  • Fantastic Four #48-50
  • Fantastic Four #51
  • Silver Surfer #14

A Marvel Legendák hetedik számának bolti ára 3990 forint, kapható a nagyobb újságárusoknál és a hipermarketekben (mi egy Tesco áruházban futottunk bele), ha pedig valaki közvetlenül a kiadótól rendeli meg a képregényt, akkor nemcsak árkedvezményt kap, de a Marvel által végül megvétózott, hét oldalas Stan Lee életrajzhoz is hozzájut.

Ha pedig már Marvel képregények, most egy tucatot most beszerezhetsz ingyen!