A Ubisoft az elmúlt hetekben, részben a koronavírus miatt, az otthon töltött idő szórakoztató eltöltése végett jó pár játékot adott ingyen, és most folytatódik a sor, hiszen április 17-én délután három óráig térítésmentesen kínálják az Assassin’s Creed-széria második részét.

A játék több mint tíz éve, 2009. novemberében jelent meg eredetileg, ám hiába telt el egy évtized azóta, az Assassin’s Creed II még mindig az egyik legjobb rész a sorozatban, ami óriási fejlődést hozott a látványos, de játékmenet szempontjából meglehetősen egysíkú első részhez képest. Ráadásul ekkor irányíthattuk először az egész sorozat legszimpatikusabb főhősét, Ezio Auditore da Firenzét.

Ahhoz, hogy a játék ingyen megkaparintható legyen, nem kell sokat tenni: készíteni kell egy regisztrációt a Ubisoft saját platformján a Uplayen (ha még nincs), majd ha ez megvan, ellátogatni erre az oldalra, és április 17-ig igényelni a programot. Ennek hála az Assassin’s Creed II örökre hozzákapcsolódik a profilunkhoz, és a Uplay alkalmazást a PC-nkre letöltve a jövőben bármikor elérhető és játszható lesz.

Ne feledjétek azt se, hogy most a Marvel is így ingyen kínál egy tucat képregényt.