Épp most írtunk arról, hogy a Ubisoft ingyen kínálja az Assassin’s Creed II-t a PC-s játékosoknak, és végre a konzolosoknak, azon belül a PlayStation 4 tulajdonosoknak van egy igazán jó hírünk: a Sony két címet, de összesen négy játékot ad ingyen április 16-tól, egészen május 6-ig.

A koronavírus miatti otthonmaradást segítő Play At Home Initiative keretében a PS4 felhasználók ingyen szerezhetik be a Journeyt és a Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, utóbbi pedig azért nagy szám, mert a játék a legendás széria első három részét (Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 3: Drake’s Deception) tartalmazza, méghozzá a PS4 képességeit jobban kihasználó, feljavított változatban.

Figyelem, mindkét címet teljesen ingyen kínálja a Sony, ezúttal nincs szükség élő PlayStation Plus előfizetésre a megszerzésükhöz.

A játékok helyi idő szerint április 16-én hajnali 5 órától lesznek ingyenesen beszerezhetők. Ehhez nem kell mást tenni, mint a PlayStation Store-ba a profilunkkal belépve rákeresni a két címre és hozzáadni őket a játéklistánkhoz. Ha ez megvan, akkor a játékok örökre elérhetők lesznek és a jövőben bármikor le lehet tölteni őket.

Ne feledjétek azt se, hogy most a Marvel is így ingyen kínál egy tucat képregényt.