James Gunn egy Instagramon folytatott kérdés/válasz kör során az egyik követője kérdésére elárulta, hogy valaki bizony meg fog halni A galaxis őrzői 3-ban.

A rendező az elmúlt nap során rengeteg kérdésre válaszolt Instagram-sztori formájában, és volt, aki nem volt rest megkérdezni, hogy valaki meghal-e A galaxis őrzői harmadik részében. Gunn nem teketóriázott, reagált a kérdésre, és mindenféle felesleges körítés nélkül leírta, hogy: igen.

A válaszból persze nem derül ki, hogy valamelyik főhős lesz-e az áldozat, vagy valamelyik mellékszereplő, de a rajongók mostantól a premierig agyalhatnak azon, hogy vajon kitől kell majd búcsút venniük. Habár ez csak találgatás, de mivel James Gunn – a saját bevallása szerint – nem tervez negyedik részt, ezért könnyen elképzelhető, hogy a harmadik rész sokkal nagyobb vezéráldozattal fog járni, mint A galaxis őrzői 2, ahol Yondu karakterétől kellett elbúcsúznunk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

Gunn a válaszai során azt is világossá tette, hogy Yondu nem fog visszatérni a harmadik részben, sőt azt is elárulta, hogy A galaxis őrzői 3 után nem tervez több Marvel-filmben közreműködni. Kiderült továbbá az is, hogy jelenleg épp Az öngyilkos osztag második részének vágásán dolgozik, és a film az előző rész ismerete nélkül is maximálisan élvezhető lesz.

Ha pedig már Marvel, ne feledjétek, egy tucat képregényt adnak ingyen!