Ha minden jól megy, idén végre megjelenik a CD Projekt RED legújabb nagyszabású videojátéka, a Cyberpunk 2077, amihez kapcsolódóan még egy egyedi dizájnú Xbox One X konzol is készül. A különleges gép még azok tetszését is elnyerheti, akiket amúgy nem különösebben érdekel a belső nézetes szerepjáték érkezése.

A Microsofttal közösen megálmodott külső egyszerre idézi meg a játék helyszínéül szolgáló Night City technológiai fejlettségét és utcai művészetét. A konzol borítása sötétben világító elemekkel, egyedi dekoratív panelekkel, LED-ekkel, színváltó hatásokkal és textúrákkal igyekszik a lehető legautentikusabban megidézni a videojáték világát és hangulatát.

És ez még nem minden, hiszen a géphez teljesen egyedi kontroller jár, amit a Keanu Reeves által éltere keltett Johnny Silverhand nevű karakter inspirált: félig természetes, félig kibernetikusan króm dizájn köszön vissza a kiegészítőn, amit ezúttal nemcsak a gép mellé csomagol a gyártó, de külön is megvásárolható lesz.

Fotó: Microsoft

A Cyberpunk 2077 megjelenése – ha minden jól megy, és nem lesz több csúszás – 2020. szeptember 7-én várható, méghozzá Windows 10, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, illetve játszható lesz a Google Stadián keresztül, és már az is biztos, hogy a következő generációs Xbox Series X konzolra is készül belőle egy felturbózott változat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!