Nagyjából két hete számoltunk be arról, hogy a koronavírus járvány okán a Marvel 12 képregényt tett elérhetővé ingyen, és most a DC is csatlakozott a vetélytársához, ugyanis összesen hét nem is akármilyen kiadványt kínálnak térítésmentesen.

FRISS: nem 7, hanem 33 képregényt ad ingyen a DC. Katt ide a részletekért!

Akárcsak a Marvel kötetek esetében, ha szeretnétek egyetlen peták kicsengetése nélkül hozzájutni olyan sztorikhoz, mint a Watchmen, a The Sandman, a Dark Nights: Metal vagy éppen a Batman: Hush első része, akkor nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba, majd az alábbi linkeken begyűjteni a képregényeket – több ezer forintot spórolhattok, és a jövőben bármikor letölthetők/olvashatók maradnak a füzetek.

A DC ajánlata mindössze annyiban különbözik a Marvel nagylelkű(bb) felajánlásától, hogy a kiadó nem teljes történeteket, hanem kritikailag is elismert sztorik első részeit kínálja ingyen. Ha tehát valaki szeretné megismerni a teljes sztorikat, annak bizony meg kell vásárolni a folytatást. Ízelítőnek persze nem rossz az ajánlat, ami egészen június 8-ig érvényes.

Ezeket a képregényeket adja ingyen a DC:

A képregények ráadásul nemcsak a Comixology szolgáltatásban/alkalmazásban érhetők el ingyen, de a ReadDC.com-on, Amazon Kindle-ön és az Apple Booksban is. Ha mégis a Comixology mellett döntötök, akkor a fentebb felsorolt képregényeket lényegében egyetlen gombnyomással megszerezhetitek, majd a „vásárlást” követően a megszerzett kötetek olvashatók számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen – a Comixology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!