A LEGO rendszeresen áll elő olyan készletekkel, amik nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, hanem bizonyos összegű vásárlás felett juthatnak hozzá a vevők. A következő ilyen promóció május első napjaiban esedékes, és ezúttal egy LEGO 40407 – Death Star II Battle névre hallgató mini diorámát lehet bezsákolni.

A speciális készlethez akkor lehet majd hozzájutni, ha valaki minimum 25 000 forint értékben vásárol valamit a LEGO hivatalos webshopjában május 1. és május 4. között. Ha tehát valaki itt szerzi be a frissen bemutatott Ultimate Collectors Series készletet, a D-0 doridot, esetleg az összerakható Star Wars sisakok egyikét, az ajándékba kapja ezt az újdonságot.

LEGO 40407 – Death Star II Battle
Fotó: LEGO Csoport

A LEGO 40407 – Death Star II Battle összesen 235 alkatrészt számlál, és ahogy a neve is mutatja a második Halálcsillag nagy csatájának egy jelenete rakható össze belőle: a gömb alakú pusztító fegyver és bázis felszínén egy TIE Interceptor üldöz egy A-Winget. Ha minket kérdeztek, az apró jelenet kifejezetten jól néz ki, mi nem bánnánk, ha feltehetnénk a polcra.

Habár a cikkünk írásának pillanatában erről még nincs semmilyen hivatalos információ, de nem lepődnénk meg, ha az ajándék készlet nemcsak a dán játékgyártó webshopján történő vásárlás esetén járna. A LEGO hasonló promóciói legtöbbször a hazai LEGO Store üzletekben is elérhetők, így a következő napokban érdemes lesz figyelni a bolthálózat hivatalos Facebook oldalát, hátha közölnek ezzel kapcsolatban hasznos információkat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!