Az elmúlt napokban/hetekben több cikkben is beszámoltunk arról, hogy az egész világon tomboló koronavírus miatt egyre több bemutatós előtt álló film premierdátuma változik, azaz csúszik el későbbi időpontokra. Ez alól már nem kivétel a Venom 2 sem, ami idén október helyett csak jövő nyáron kerül a mozikba.

A legújabb információk szerint a Venom második részének premierje 2020. október 2. helyett átcsúszott 2021. június 25-re, tehát még több mint egy évet kell várnunk, mire újra láthatjuk a Tom Hardy alakította Eddie Brock és az idegen bolygóról érkezett szimbióta újabb kalandját.

Öröm az ürömben, hogy az új dátum kihirdetésével párhuzamosan kiderült, hogy mi lesz a film pontos címe. Az Andy Serkis rendezésében készülő alkotást nem Venom 2-ként kell majd keresni a filmszínházakban, hanem Venom: Let there be Carnage-ként, ami szabad fordításban annyit tesz, hogy Venom: Legyen vérontás.

Woody Harrelson, mint Cletus Kasady. Fotó: Sony Pictures

A cím annak fényében egyáltalán nem meglepő, hogy már az első rész végén felbukkant Woody Harrelson, méghozzá a Cletus Kasadyt szerepében. A karakter az eredeti képregényben Venom egyik ivadékával kapcsolódik össze, és kettőjükből lesz a kegyetlen mészáros, Carnage, azaz Vérontó. A jövő nyáron érkező alkotásban jó eséllyel ő lesz Eddie Brock/Venom nagy ellenfele, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor valamilyen formában a Tom Holland alakította Pókember is fel fog bukkani a filmben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!