Április 24-én jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re a Predator: Hunting Grounds videojáték, amiben a játékosok belebújhatnak a ragadozó földönkívüli, vagy éppen a földi kommandósok bőrébe. Az Illfonic által fejlesztett programhoz most megérkezett az utolsó előzetes, amiben nagyjából minden benne van, amit érdemes tudni az akciójátékról.

Amit feltétlenül érdemes tudni a Predator: Hunting Grounds-ról, hogy hagyományos egyjátékos kampány nem található benne, egy tisztán többszereplős online játékról van szó, méghozzá olyanról, amiben asszimetrikus multiplayer várja az érdeklődőket.

Magyarán a meccsek során egy játékos a Predator bőrébe bújva néz szembe az őt kereső többi felhasználóval, akik földi katonatként vesznek részt a vadászatban. A nem evilági teremtményt természetesen segítik a filmekből ismerős high-tech eszközei, míg a többiek egymásra és a hagyományos tűzszerszámokra támaszkodhatnak – mint az első Predator-filmben.

A Predator: Hunting Grounds április 24-én (péntek) érkezik, méghozzá PS4-re és PC-re, aki viszont az utóbbi platformra szeretné megvásárolni a játékot, annak tudni kell, hogy a program Epic Games Store-exkluzív, tehát semelyik más digitális áruházban nem lehet majd hozzájutni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!