Az elmúlt napokban többször is arról számolhattunk be, hogy a nagy amerikai kiadók – részben a koronavírus miatt kialakult helyzet okán – ingyen kínálnak képregényeket digitális formában. A Marvel 12 kötetet tett elérhetővé, míg a konkurens DC összesen 33 sorozat első számát kínálja térítésmentesen. Ha pedig valaki ennél is többre vágyik, annak van egy újabb jó hírünk: a Hellboy – Seed of Destruction is bezsákolható ingyen.

Az ajánlatra a Comixology kínálatát böngészve bukkantunk rá, és tényleg arról van szó, hogy ingyen beszerezhető az eredetileg 2004-ben kiadott Hellboy: Seed of Destruction című kötet. A 130 oldalas kiadvány az első Hellboy minisorozatot tartalmazza, ami lényegében a szuperhősként tevékenykedő pokoli teremtmény eredettörténete, de a címszereplő a négy fejezet végére – többek közt – leszámol Grigorij Raszputyinnal is, aki megidézte a világunkra.

hellboy
Fotó: Dark Horse Comics

A Hellboy: Seed of Destruction kiváló és szórakoztató olvasmány, főleg akkor, ha kicsit elegünk van a hagyományos, sztreccsruhás szuperhősökből. Itt kapunk egy kis okkultizmust, némi misztikumot, démonokat és egyéb jóságokat, látvány tekintetében pedig a főhős „atyja”, Mike Mignola nyújt örvendetes változatosságot a maga nyers, de éppen ettől erőteljes rajzstílusával.

Ahhoz, hogy a tiétek lehessen a képregény, ezúttal sem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba, majd belépve az alábbi linken rányomni a kék Add to Cart gombra, majd a jobb felső sarokban a kosárra kattintva befelyezni a „vásárlást”. Ezt követően a kötet olvashatóvá válik számítógépen, okostelefonon és táblagépen is – a Comixology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!