A koronavírus nem kegyelmez Hollywoodnak, a nagy stúdiók sorra halasztják el a filmjeik premierdátumait, amiről korábban mi is beszámoltunk, többször is. És a sornak még nincs vége, hiszen új dátumot kapott a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember 3, a Pókember: Irány a Pókverzum! második része és a Doctor Strange 2 is. 

A Deadline értesülései szerint az egyelőre hivatalos cím nélküli Pókember 3 már nem 2021. július 16-án kerül a mozikba, hanem 2021. november 5-én. A Pókember: Irány a Pókverzum! animációs film folytatásának eredeti premierdátuma 2022. április 8. lett volna, de ehelyett csak 2022. október 7-én kerül majd a mozikba.

Ezen filmek mellett csúszik a Doctor Strange az őrület multiverzumában is: 2021. november 5. helyett csak 2022. március 25-től lesz látható. Ezzel a filmmel kapcsolatban ugyanakkor érdekes hír, hogy az első részt rendező Scott Derrickson helyett az első Pókember-trilógiát készítő Sam Raimihez került a kormányrúd, ami okán még kíváncsibbak vagyunk a filmre.

Van ugyanakkor egy jó hírünk is, a negyedik Thor-film, a Love and Thunder egy héttel hamarabb kerül majd a mozikba, mint eddig tudtuk: 2022. február 11-én válthatunk majd rá először jegyet. Mondjuk, ha jobban belegondolunk, annyira talán mégsem örömteli hír, hogy még közel két évet kell várnunk az ismét Taika Waititi rendezte folytatásra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!