Az Assassin’s Creed széria legutóbbi, 2018-as része az ókori Görögországba kalauzolta a játékosokat, idén pedig érkezik a legújabb epizód, méghozzá Valhalla alcímmel, és már azt is biztosan tudjuk, hogy a vikingek körül forog majd a történet.

Nagyon sok rajongót ez nem ér váratlanul, hiszen meglehetősen régóta hallani olyan pletykákat, amik arról szóltak, hogy az Assassin’s Creed-széria északi vizekre evez, méghozzá vikingekkel a középpontban. Ezt erősítette meg ma a Ubisoft kiadó, mikor a Bosslogic-kal közösen elindítottak egy streamet, ami azt közvetítette, hogyan készül az új epizód egyik artworkje.

assassin's creed valhalla
Fotó: Ubisoft

A több órás alkotási folyamat magyar idő szerint nem sokkal este tíz után ért véget, a végeredményként kapott képről néhány részletre már lehet következtetni, és hivatalossá vált az új játék címe is, ami Assassin’s Creed Valhalla lesz. A közzétett alkotás alapján a vélhetőleg idén érkező új epizódban ismét komoly szerep jut majd a hajózásnak, illetve esélyes, hogy ostromokban is részt kell majd vennünk. Biztosnak látszik továbbá, hogy baltával kell majd szétcsapnunk páncélos lovagok között – nem lepődnénk meg, ha a történet részeként portyákat kellene szerveznünk a középkori angolokhoz.

Ennél több egyelőre nem derült ki, ugyanakkor a további információkra már nem kell sokat várnunk, hiszen a Ubisoft április 30-án ennél többet is meg fog osztani a kíváncsi játékosokkal. A magunk részéről mi már nagyon várjuk az újabb részleteket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!