Ahogy az lenni szokott, a Sony lerántotta a leplet a PlayStation Plus szolgáltatás mellé járó újabb videojátékokról, amik egész pontosan május 5-től lesznek letölthetők a PSN-ről. Ezúttal azok jártak jól, akik szeretnek építkezni, menedzselni és gazdálkodni.

Nem is szaporítjuk tovább a szót: a PS Plus előfizetés keretében idén májusban a Cities: Skylines és a Farming Simulator 19 az ingyen letölthető játékok, amik május 5-én válnak elérhetővé. Egészen addig az Uncharted 4: A Thief’s End és a DIRT Rally 2.0 szedhetők le térítésmentesen – már persze, ha rendelkezünk PlayStation Plus előfizetéssel.

Ha valaki nem lenne képben ezzel kapcsolatban, annak azt érdemes tudni, hogy a PS Plus egy olyan extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami egy fix havidíjért (nagyjából 2500 Ft) cserébe minden hónapban az előfizetésnél jóval többe kerülő játékokat kínál térítésmentesen, illetve erre van szükség ahhoz is, hogy multizni lehessen a PS4-es játékokban. Az előfizetők emellé mindenféle kedvezményeket kapnak, ingyen profilképeket és témákat tölthetnek le a PlayStation Store-ból, illetve a játékmentések felkerülhetnek a felhőbe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!