Mióta kitört a koronavírus-járvány, a Ubisoft három PC-s játékot tett ingyen elérhetővé mindenki számára. Az Assassin’s Creed második részét, a Rayman Legends és a Child of Light című programot, szépen sorban, egymás után. Jó hír ugyanakkor, hogy aki lemaradt volna róluk, az most egyszerre megszerezheti mind a hármat.

A játékok megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Uplay digitális áruházba, készíteni egy regisztrációt (ha még nincs) és az alábbi linken egyesével igényelni a játékokat. Ezt követően csak le kell tölteni a kliensprogramot, belépni, és a regisztrált fiók játéklistájában ott lesz mind a három program – amennyiben május 5-ig, amíg az akció tart igénylitek a játékokat, úgy a jövőben bárhol és bármikor újra letölthetők és játszhatók lesznek.

Az Assassin’s Creed II-t jó eséllyel nem kell bemutatni senkinek, mind a mai napig a sorozat egyik legjobb része, a Rayman Legends és a Child of Light pedig gyönyörűen kivitelezett platformjátékok, amikkel akár a fiatalabb korosztály tagjai is bátran szórakoztathatók.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!