Éppen egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Marvel kiadó 12 képregényt kínált teljesen ingyen, és örömmel jelentjük, hogy az akció folytatódik, hiszen ismét egy tucat történet szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül, digitális formában.

Az előző 12 képregény május 4-ig volt térítésmentesen beszerezhető, és a sor most ismét teljes kötetekkel folytatódik, méghozzá nem is akármilyen sztorikkal. Ha szeretnétek ingyen hozzájutni olyan történetekhez, mint a Secret Invasion, a Planet Hulk, Pókember legelső kalandjai, vagy éppen a Secret Wars, akkor nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba, majd az alábbi linkeken begyűjteni a képregényeket. Ne feledjétek, több tízezer forintot spórolhattok, és a jövőben bármikor letölthetők/olvashatók maradnak ezek a kötetek.

A felsorolt képregényeket a kosárba rakva nulla eurót számol fel a rendszer (bankkártya adatokat ennek ellenére lehet, hogy meg kell adni), majd a „vásárlást” követően a megszerzett kötetek olvashatók számítógépen, okostelefonon és táblagépen is – a Comixology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re.

Ha pedig valaki a Marvel dedikált képregényes alkalmazását használja (Android, iOS), annak csak emiatt nem kell egy külön Comixology regisztrációt is készítenie, hiszen a felsorolt kötetek ott is elérhetők ingyen. Csak rá kell keresni a címekre, és szép sorban bezsákolni őket.

Most ezeket a képregényeket adja ingyen a Marvel:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!