Két napja számoltunk be arról, hogy pár napig ingyen beszerezhető a GTA V, és most van még egy jó hírünk: május 21-ig szintén ingyen bezsákolható a 2017-es LEGO Ninjago Movie Video Game, és nemcsak PC-re, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

A játék, ahogy az a címből is elég egyértelmű, a hasonló című egész estés LEGO animációs film alapján készült, és eredetileg 2017-ben került a boltokba. Hasonlóan a többi LEGO-játékhoz, itt is eltérő képességű karakterek irányítására van lehetőség, és a pályákon nemcsak mindenféle csetepatékba keveredhetünk, de logikai fejtörők is várják a felhasználókat. Külön jó hír, hogy a GTA V-el ellentétben ezen program elé nyugodtan leültethetők a fiatalabb gyerekek is, hiszen a játék alapvetően nekik készült – de a felnőttek is kiválóan szórakozhatnak vele, és adott a lehetőség a közös játékra is.

Ilyen ritkán van, de a LEGO Ninjago Movie Video Game egyaránt ingyen van PC-n (a Steamen), Playstation 4-en és Xbox One-on. Mindhárom esetben csak be kell lépni a megfelelő áruházba, és igényelni a programot (regisztráció szükséges!), ami ezt követően örökre a felhasználó tulajdonába kerül – így a jövőben bármikor letölthető és játszható. Jó szórakozást mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!