Már csak egy hónap, és végre megjelenik a The Last os Us Part II, ami mellé egy különleges, korlátozott példányszámban készült PlayStation 4 Pro konzol is érkezik.

A bundle-ben egy matt felületű, gravírozott PlayStation 4 Pro konzol található, méghozzá egy limitált kiadású DualShock 4 kontroller, a The Last of Us Part II dobozos kiadása, és a digitális tartalmakat (pl. dinamikus témák, avatarok) aktiváló kód társaságában. Ezúttal ráadásul azok is örülhetnek, akiknek csak a speciális kontrollerre fáj a foga, hiszen a kiegészítő különállóan is megvásárolható lesz – de ez is limitált példányszámban.

„Amikor bejelentettük a The Last of Us második részét, nem gondoltuk, hogy a rajongóknak ennyire tetszeni fog Ellie tetoválása. Egy nap alatt rengeteg játékost inspirált a közösségi média felületein, és a rajongók még hetekkel később is újabb képeket osztottak meg tetoválásaikról” – nyilatkozta John Sweeney, a Naughty Dog művészeti igazgatója a limitált kiadású konzol inspirációjával kapcsolatban. „A végeredmény egy valóban különleges kialakítás, amely tiszteleg rajongóink hűsége előtt, és magunk is rendkívül büszkék vagyunk rá!”

És ez még nem minden, ugyanis a legnagyobb rajongók egy szintén a limitált kiadású, fekete fényezésű, de aranyozott vezeték nélküli headsetre is lecsaphatnak. A fülesen megtalálható a játék logója, és Ellie tetoválása is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!