Még április közepén írtunk azokról az új LEGO készletekről, amiből a Star Wars univerzum legendás fejfedői rakhatók össze, hogy aztán szoborként díszítsék a rajongók szobáit. A dán játékgyártó jóvoltából ugyanakkor nemcsak a híres űropera kapott ilyen szetteket, de hamarosan Vasember sisakja is a boltok polcaira kerül.

A legújabb Marvel témájú LEGO készletek a képregénykiadó weblapján tűntek fel: található köztük egy kicsiknek készült Junior szett, az új Helicarrier, amiről már beszámoltunk, egy szintén új Hulkbuster, továbbá a Bosszúállók tornyának legújabb verziója.

A legérdekesebb új Marvel LEGO ugyanakkor Vasember sisakja, ami lényegében egy ugyanolyan szobor, mint az említett Star Wars készletek. A 76165-ös kódszámú szettről egyelőre annyit tudni, hogy a 18+ felirat alapján a dánok kifejezetten felnőtteknek szánják és összesen 480 alkatrészt számlál. A megjelenése június elején várható, és mivel jóval kevesebb elemből áll, mint a Star Wars sisakok, így jó eséllyel az ára is 20 ezer forint alatt lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!