Május 26-tól Magyarországon is kapható a Mattel életnagyságú Baby Yoda figurája, amit a Játékteszt Dáviddal YouTube-csatorna már a hivatalos premier előtt megkapott, így most kiderül, mire számíthat, akinek ilyesmire fáj a foga.

A Disney+-on futó The Mandalorian sorozat egyik legnagyobb szenzációja a közösségi médiában Baby Yoda néven elhíresült karakter felbukkanása volt, akinek a létezését annyira titokban tartották a forgatás során, hogy még a játékgyártók sem kapták meg előre a merchandise gyártásához szükséges részleteket. Ennek köszönhető, hogy csak jóval a sorozat debütálása után érkeztek meg az első játékok a boltok polcaira.

Egy Funko-féle gyermek figurát már mi is beszereztünk magunknak, az alábbi videóban pedig Horváth Dávid mutatja be a Mattel által Magyarországon is forgalomba kerülő, életnagyságú Baby Yoda játékát, sőt még egy kis gyorstalpalót is tart a karakterrel kapcsolatban, ha valaki az elmúlt fél évben lemaradt volna arról, hogy kiről/miről is van szó.

Dávid csatornáján ráadásul nemcsak a Mattel-féle Baby Yodáról találhattok részletes bemutatót, de megannyi más játékról is, a Jurassic Park dinóitól a Roblox figurákon át egészen Barbie-ig, szóval érdemes rábökni a feliratkozás gombra, ha képben szeretnétek lenni a boltokban kapható újdonságokkal kapcsolatban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!