Nincs egy hete, hogy a napokban indult HBO Max streaming szolgáltatás és Zack Snyder bejelentette: 2021-ben a képernyőkre kerül az Igazság Ligája újravágott, Snyder által eredetileg elképzelt verziója. Ennél is érdekesebb DC filmes hír ugyanakkor, hogy a Deadline magazin értesülései szerint Henry Cavill tárgyalásokat folytat a Warner Bros.-szal, hogy ismét magára öltse Superman jelmezét a filmvásznon.

A félreértések elkerülése végett: Cavill lehetséges visszatérésének nincs köze az Igazság Ligája újravágásához, a Deadline informátora szerint a színész arról tárgyal a filmstúdióval, hogy egy egészen új filmben bukkanjon fel Clark Kent/Superman szerepében. A forrás ugyanakkor azt is tudni véli, hogy ez nem Az Acélember második része lesz.

A magazin megkereste a Warnert is, de nem kommentálták az értesüléseket, és ezen a ponton az a legnagyobb kérdés, hogy amennyiben a tárgyalások eredményre vezetnek, melyik lehet az a film, amiben Henry Cavill ismét eljátssza Supermant. A már leforgatott Wonder Woman 1984 és az új Öngyilkos osztag nyilván kiesik a listáról, de a Matt Reeves-féle új Batmanben sem valószínű, hogy Clark tiszteletét teszi. Jóval esélyesebb a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam, esetleg az Aquaman vagy a Shazam második része. De az is benne van a pakliban, hogy a stúdió és a színész egy eddig be nem jelentett filmről egyeztetnek.

henry cavill superman
Mi szurkolunk, hogy Cavill visszatérjen! Fotó: Warner Bros.

Bárhogy is legyen, mi nagyon bízunk benne, hogy Cavill még visszatér Supermanként, mert bár a filmek, amikben eddig játszotta a szuperhőst, hagytak kívánnivalót maguk után, de az kétségtelen, hogy a színész remek választás az Acélember szerepére.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!