A Sony teljesen váratlanul már hétfőn bejelentette, hogy júniusban a Call of Duty WWII lesz a PlayStation Plus egyik játéka (ami május 26. óta már tölthető is), a második program megnevezésére pedig egészen mostanáig kellett várni. Az előfizetők pedig örülhetnek, hiszen a Star Wars: Battlefront II csatlakozott a CoD-hoz.

Mindkét játék 2017-ben jelent meg, mindkét játék rendelkezik egyjátékos kampánnyal, de mindkét játéknál a többszereplős módon van a hangsúly. A CoD-ban természetesen a II. világháború helyszínein lehet aprítani egymást, míg a Battlefront II-ben a Star Wars univerzum különböző szegleteiben. A második játék amúgy június 2-től lesz tölthető ingyenesen a PS Plus előfizetők számára, a májusi Farming Simulator 2019 és Cities Skylines pedig még június 1-ig szerezhető be a szolgáltatás felhasználóinak.

Ha valaki nem lenne képben ezzel kapcsolatban, annak azt érdemes tudni, hogy a PS Plus egy olyan extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami egy fix havidíjért (nagyjából 2500 Ft) cserébe minden hónapban az előfizetésnél jóval többe kerülő játékokat kínál térítésmentesen, illetve erre van szükség ahhoz is, hogy multizni lehessen a PS4-es játékokban. Az előfizetők emellé mindenféle kedvezményeket kapnak, ingyen profilképeket és témákat tölthetnek le a PlayStation Store-ból, illetve a játékmentések felkerülhetnek a felhőbe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!