Ahogy azt már megszokhattuk, minden csütörtök öt órakor az Epic Games Store egy (esetenként több) játékot kínál a felhasználóinak bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. Az elmúlt hetek AAA-címei után az Epic Games ezúttal visszafogta magát, ugyanis az előre megjósolt ARK: Survival Evolved helyett a Ghost Town Games fejlesztőstúdió főzőcskézős játéka, az Overcooked kapta meg a 100 százalékos árkedvezményt. Az ajánlat egy hétig, azaz június 11 öt óráig él.

A korábbi szivárgásoknak köszönhetően az elmúlt hetekben már előre sejteni lehetett, hogy milyen címek lapulnak a Mystery Games felirat alatt, ám úgy tűnik, az Epic Games az utolsó rejtélyhétre szánta a legnagyobb meglepetést, ugyanis a Studio Wildcard által fejlesztett ARK: Survival Evolved helyett egy indie gyöngyszemet, a főzőcskézős Ovecooked-ot kínálja ingyen.

Ahhoz, hogy az Epic Games könyvtárunkba tegyük a játékot, nem kell mást tenni, mint felkeresni az áruház weboldalát, ha eddig nem tettük, regisztrálni egy fiókot (de akár a Google fiókunkat is használhatjuk a belépéshez), ellátogatni a játék adatlapjára, és rányomni a kép alatt látható GET FREE gombra. Ha ez megvan, az Overcooked automatikusan hozzáadódik a könyvtárunkhoz, a későbbiekben pedig bármikor letölthető és játszható lesz.

Ugyanakkor az Epic Games ezúttal sem fedte fel a jövő heti ajándékát, de azért ne feledjük, hogy az SNK klasszikus szamuráj-játékkollekciója, a Samurai Shodown a jövő hét folyamán, egész pontosan június 11-én fog megjelenni PC-re, ennek apropóján pedig egy héten át biztosan ingyenesen lehet majd lekapni a digitális áruház polcáról. A kollekció a hat korábban megjelent Samurai Shodown epizódot, illetve az elkaszált Samurai Shodown V Perfectet is tartalmazza. Emellett azt sem feledjétek, hogy az Epic Games nagy nyári leárazása is június 11-ig tart, aminek keretében rengeteg cím komoly kedvezménnyel zsákolható be.

Szerző: Kicsiny Marcián

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!