A Disney+-on látható Star Wars-sorozat producere, Jon Favreau egy interjúban elárulta, hogy a The Mandalorian premierdátuma a koronavírus-járvány ellenére sem változott, idén ősszel megkapjuk a várva várt folytatást.

Az első évad meglehetősen hangos sikere után a Disney+ szinte azonnal berendelte a The Mandalorian második évadát, ami az eredeti tervek szerint 2020 októberében veszi kezdetét a streaming szolgáltatáson – vélhetőleg ezúttal is heti rendszerességgel érkeznek majd az új epizódok. A koronavírus-járvány rengeteg film és sorozat munkálatait megszakította, ugyanakkor a Star Wars-szériát nem érintette a pandémia, ezt maga Jon Favreau erősítette meg a THR portálnak adott interjújában.

„Volt akkora szerencsénk, hogy még azelőtt végeztünk a felvételekkel, hogy hatályba léptek a korlátozások” – nyilatkozta a producer, hozzátéve, hogy a Lucasfilm és az ILM technológiáinak köszönhetően távolról még a karantén alatt is folytatni tudták a vágást és a speciális effekteket érintő utómunkálatokat, így a The Mandalorian készítése az előzetesen eltervezett ütem szerint tudott haladni a sok más produkciót megakasztó veszélyhelyzet alatt.

Az érkező második évadról korábban összeszedtünk minden érdemi információt, illetve foglalkoztunk azon – meglehetősen izgalmas – pletykákkal, miszerint a közönségkedvenc Ahsoka Tano és Boba Fett is feltűnik valamilyen formában a folytatásban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!