Még április végén írtunk arról, hogy érkezik a Cyberpunk 2077 témájú különleges Xbox One X, ami azóta már kapható, és a gyűjtők hozzá is jutottak a példányaikhoz. Így derült ki, hogy a gépen helyet kapott egy rejtett üzenet, ráadásul magyarul is.

A különleges Xbox One X konzol egyik tulajdonosa június 6-án töltött fel egy képet a gépéről a Redditre, és a fotón jól látszik, hogy a gép alsó részén két név kapott helyet: Uniform Victor és Mike Echo, a vezeték- és keresztenevek első betűi pedig ki vannak emelve: UV ME. Ez pedig utalás arra, hogy valami különleges várja a tulajdonost, ha UV-fény alá helyezi a masinát.

cyberpunk 2077 xbox one x

A képet feltöltő illető ezt meg is tette, és bár erről már nem készült fotó, a reddites poszt kommentjei között kiderül, hogy pontosan mi a csak UV-fény alatt látható üzenet, amit a készítők a gépre rejtettek. „Many languages, one message”, azaz „megannyi nyelv, egy üzenet”, amit 15 különböző nyelven követ a köszönjük szó. Többek között angolul, németül, franciául, portugálul, arabul, franciául, kínaiul, spanyolul, oroszul, természetesen lengyelül (hiszen a Cyberpunk 2077 fejlesztője a lengyel CD Projekt RED) és magyarul is.

Aprócska dolog ez, de ez teszi igazán különlegessé az egyedi Xbox One X konzolt, és aki itthon beszerzi a gépet, az külön örülhet, hogy a megannyi nyelv közül magyarul is olvasható az UV-fény hatására feltűnő köszönjük – ami jó eséllyel arra utal, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztői között bőven akadnak hazánkfiai is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!