A Sony június 10-én, este tízkor tartotta azon online eseményét, aminek keretében először mutatták meg, hogy milyen játékok érkeznek az idén boltokba kerülő PlayStation 5 konzolra. Az egyik nagy meglepetést rögtön a műsor elején leleplezték: érkezik a Spider-Man: Miles Morales, a 2018-as Marvel’s Spider-Man spin-offja, amiben Miles Morales irányítására lesz lehetőségünk.

A készülő programról ennél több egyelőre nem derült ki, és a bemutató videó is nagyon rövidre sikeredett, ugyanakkor jó eséllyel nem mi voltunk az egyetlenek, akik meglepődtek, hiszen ilyen hamar kevesen számítottak újabb Pókember-játékra.

spider-man miles morales
Főszerepben: Miles Morales. Fotó: SIE

Miles Morales már a 2018-as Marvel’s Spider-Manben is felbukkant, de csak mellékszereplőként, még jelmezben sem láthattuk, ugyanakkor már ebben a játékban kiderült, hogy ő is különleges képességekkel rendelkezik.

Az új részben viszont már ő lesz a főszereplő, magára is ölti az ikonikus fekete/piros gúnyáját, hogy Peter Parker mellett vegye ki a részét a bűnözők elleni végeláthatatlan harcból New York felhőkarcolói között. Hogy a játék pontosan mikor kerül a boltokba, az nem derült ki, de ez nem is meglepő, hiszen még azt sem tudni, hogy a PS5 mikortól lesz megvásárolható.

A Spider-Man: Miles Morales mellett ízelítőt kaptunk a következő játékokból, amik értelemszerűen mind PlayStation 5 konzolra érkeznek, bár akadnak köztük multiplatform címek is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!