Örülhetnek a horrorrajongók, hiszen a koronavírus-járvány ellenére sem pihen a műfaj, jönnek az új filmek, melyek közül az egyik legígéretesebb az Amanda Seyfried és Kevin Bacon főszereplésével készült You Should Have Left. A napokban megjelent előzetes alapján ismét érdekfeszítő történetre és briliáns színészi játékra számíthatunk a horrospecialista Blumhouse produkciós cég jóvoltából.

A zsáner fanatikusai jól tudják, hogy az elátkozott ház az egyik legnépszerűbb alapmotívum a horror műfaján belül. A Blumhouse produkciós cég új alkotása, a You Should Have Left is a sokszor látott kísértetház-históriát járja körül, méghozzá Daniel Kehlmann 2017-es regényt véve alapul. A sikeres forgatókönyvíró, Theo Conroy és a nála jóval fiatalabb felesége, Susanna megbeszélik, hogy kislányukkal közösen elutaznak, hogy rendbe hozzák szétesőfélben lévő életüket. A világ zajától távol kibérelnek egy luxusházat, ám a pihenés hamar rémálommá válik, amikor egy gonosz démoni erő az életükre tör.

A sztori első hallásra elég nagy klisé, ám a Jason Blum nevével fémjelzett Blumhouse már többször bizonyított a minőségi horrorfilmek terén, a You Should Have Left előzetese alapján pedig ezúttal is jó úton járnak. A rendezésért David Koepp felelt, aki olyan nagyszerű filmek munkálataiban is részt vett, mint a Hetedik érzék, a Pánikszoba vagy éppen a Stephen King novellájából készült A titkos ablak. Nagyon bízunk benne, hogy az ezerszer látott ijesztgetős jelenetek mellett most is egy profin összerakott, fordulatokban gazdag horrorfilmet kapunk.

Az idei év egyik legjobban várt horrorja ugyanakkor nem kerül moziba, egyből digitális formában lesz elérhető az erre szakosodott szolgáltatásokon  (iTunes, Amazon Prime stb.) keresztül, és a premier sincs már messze, június 19-től lesz kölcsönözhető a film.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!