Teljes a káosz a tegnap bejelentett, PlayStation 5-re érkező Marvel’s Spider-Man: Miles Morales körül: először úgy tűnt önálló játék lesz, aztán olyan sajtóhírek jelentek meg, ami szerint csak egy kiegészítőt kapunk a 2018-as Marvel’s Spider-Man feljavított változata mellé, a fejlesztő Insomniac Games ugyanakkor végre tiszta vizet öntött a pohárba.

A korábbi csalódottságunk máris elmúlt, hiszen a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales fejlesztéséért felelős csapat egy Twitter-bejegyzésben végre eloszlatta a félreértéseket és kerek perec bejelentették, hogy a program a legújabb fejezet a Marvel’s Spider-Man univerzumban, és teljesen önálló játékról van szó, amiről a közeljövőben fognak még több információt közzé tenni.

Ezzel párhuzamosan a videojátékos körökben elismert, és abszolút megbízható forrásokkal dolgozó Jason Schreier is megírta, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales nem kiegészítő, ugyanakkor nem is teljes értékű folytatás, hanem olyan kaliberű különálló játék, mint amilyen az Uncharted: Lost Legacy volt. És ennél több nekünk nem is kell, nagyon örülünk ennek a fejleménynek, és annak is, hogy PlayStation 5-ön már idén játszható lesz a fiatal Pókember főszereplésével készülő új epizód.

Korábban a Sony egyik fejesének, Simon Rutternek a nyilatkozata alapján az terjedt el a nemzetközi és hazai sajtóban, hogy a játék valójában nem egy új rész, hanem a 2018-as Marvel’s Spider-Man kap PlayStation 5-re egy feljavított és kibővített változatot (ez mondjuk továbbra is igaz), amiben valamilyen formában a Pókember kosztümbe bújó Miles is játszható karakter lesz. Utóbbi részletről szerencsére kiderült, hogy félreértés, ugyanakkor az még simán elképzelhető, hogy lesz olyan bundle a jövőben, aminek keretében a két program együtt lesz megvásárolható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!