Szeretjük a videojátékokat, az ingyen videojátékokat pedig egyenesen imádjuk. Ha ti is így vagytok ezzel, akkor van egy jó hírünk: a gog.com-on most 72 órán keresztül egyetlen peták kicsengetése nélkül beszerezhető a Hitman Absolution.

Ahhoz, hogy tiétek lehessen a 2012-es játék, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a gog.com oldalra, készíteni egy regisztrációt (ha esetleg még nincs), majd a főoldalon megkeresni a Hitman Absolution bannert, és a go to giveaway gombra bökve követni az oldal utasításait. A játékot egészen június 15-ig kínálják ingyen, és amennyiben időben igénylitek, úgy a jövőben bármikor letölthető és játszható lesz a Good Old Games kliensprogramján keresztül.

Arra ugyanakkor érdemes felkészülni, hogy elég nagy a forgalom az oldalon, feltehetőleg az ingyen Hitman Absolution miatt, ami okán nem minden úgy működik, ahogy kellene. Éppen ezért legyetek türelemmel: ha hibaüzenetekbe botlotok, akkor várjatok egy kicsit és próbálkozzatok újra, az elkövetkezendő három napban valamikor biztos sikeres lesz az akció.

A Hitman Absolutionben természetesen a 47-es ügynök irányítása a feladat, méghozzá egy meglehetősen hosszan ívelő sztorin keresztül, kihívásokkal és rengeteg módszerrel, amivel a célpontok eltehetők láb alól – szóval nyolc év után is érdemes pótolni a játékot, ha korábban kimaradt. Illetve ne feledjétek, hogy ezzel párhuzamosan az Epic Games Store is akciózik, ott jelenleg két játék zsákolható be térítésmenetsen, ezekről egy külön cikkben írtunk korábban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!