A héten már írtunk arról, hogy a kiadó legutóbbi két akciója után ezúttal 20 Marvel képregény olvasható el ingyen. Azóta viszont kiderült, hogy ezeket a képregényeket örökre meg is lehet tartani, máris mondjuk, hogy miképp.

Ha szeretnétek ingyen hozzájutni a lentebb felsorolt képregényekhez, akkor nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Comixology szolgáltatásba, majd a lenti linkeket sorban lekattintva begyűjteni a képregényeket. Ne feledjétek, több tízezer forintot spórolhattok, és a jövőben bármikor letölthetők/olvashatók maradnak ezek a kötetek.

A felsorolt képregényeket a kosárba rakva nulla eurót számol fel a rendszer (bankkártya adatokat ennek ellenére meg kell adni), majd a „vásárlást” követően a megszerzett kötetek olvashatók számítógépen, okostelefonon és táblagépen is – a Comixology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re.

Ha pedig valaki a Marvel dedikált képregényes alkalmazását használja (AndroidiOS), annak csak emiatt nem kell egy külön Comixology regisztrációt is készítenie, hiszen a felsorolt kötetek ott is elérhetők ingyen. Csak rá kell keresni a címekre, és szép sorban bezsákolni őket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!