Ha képregény és szuperhős rajongók vagy, akkor tuti, hogy már hallottál a Doom Patrol című szériáról, ami tavalyi év egyik legőrültebb és legegyedibb szuperhősös sorozata. A zseniális karakterekkel, vizuális és nyelvi gegekkel teli első évad után hazánkban a világpremierrel egy időben érkezik a második évad az HBO GO-ra.

Visszatér a világ megmentésére a DC legfurcsább szerzetekből álló szuperhőscsapata: Cliff Steele, azaz Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor, azaz Negative Man (Matt Bomer), Rita Farr, azaz Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), valamint Victor Stone, azaz Cyborg (Joivan Wade).

Mármint abban az esetben, ha képesek felnőni… mind átvitt, mind szó szerinti értelemben. Mr. Senki legyőzése után a Doom Patrol lekicsinyített tagjai ugyanis Cliff játék autóverseny-pályáján ragadtak. Fel kell dolgozniuk, hogy Niles Caulder, azaz a Főnök (Timothy Dalton) elárulta őket és egyéni problémáikkal is szembe kell nézniük. És miközben mindannyian azzal küzdenek, hogy felülemelkedjenek saját múltbeli traumáikon, be kell fogadniuk és közös erővel meg kell védeniük családjuk legújabb tagját, Dorothy Spinnert (Abigail Shapiro), aki Niles lánya és titokzatos képességeivel befolyásolhatja még a világvége eljövetelét is.

A Doom Patrol a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közös gyártású sorozata, ami az Arnold Drake, Bob Haney és Bruno Premiani által megalkotott DC-karaktereken alapul. A második évad első három része június 26-án kerül be a HBO GO kínálatába, aztán heti rendszerességgel érkeznek az új epizódok hat héten keresztül. Fontos továbbá, hogy a sorozat a televízióban viszont csak augusztustól lesz látható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!