A dán játékgyártó nem pihen a héten, hiszen rengeteg szettről rántották le a leplet hétfő óta: megtudtuk, pontosan hány LEGO Super Mario készlet érkezik, bejelentettek egy egész különleges Disney szettet, amiből Mickey és Miney építhető meg, ma pedig az augusztusban megjelenő Star Wars játékokat mutatták meg.

Aki hatalmas meglepetéseket vár, az valószínűleg csalódni fog, ugyanis valóban új készlet mindössze három akad a frissen bejelentett szettek között, a többi mind olyasmi, amivel már találkozhattunk az elmúlt évek során, ráadásul ezúttal túlsúlyban vannak a Star Wars: Clone Wars szériát megidéző építőjátékok. Lássuk a teljes listát:

A készletek jelentős része augusztus 1-től lesz elérhető világszerte, és ahogy azt már említettük, igazi újdonság kevés van. A The Mandalorianból ismerős Razor Crest feltűnése nem meglepetés (és elméletileg csak szeptember 1-től megvásárolható), hiszen a létezéséről már régen tudni, ugyanakkor 75284-es sorszámú Transport Ship és a 75293-as I-TS olyan járművek, amik korábban még nem voltak elérhetők LEGO formában.

Az újabb AT-AT megjelenése sokaknak fog örömet okozni, ahogy az AAT tank is, igaz ebben az esetben az igazi vonzerő az Ahsoka Tano minifigura. A 75280-as battle pack szintén olyan csomag, aminek a visszatérése sokak tetszését el fogja nyerni, és Anakin vadászgépe sem rossz, bár sok újdonságot nem fedeztünk fel rajta a legutóbbi változathoz képest.

Ismét kapható lesz Grievous hajója is, amiért kissé erősnek találjuk 27 000 forintos árcédulát, főleg úgy, hogy a jóval pofásabb végső párbaj kerül 35 ezerbe. Végezetül idén sem maradunk adventi kalendárium nélkül, bár az kissé furcsa lesz, ha már ez is kapható lesz augusztusban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!