Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy tovább folytatódik az Epic Games ingyenes játékdömpingje. Az elmúlt hetekben olyan nagyágyúkat szerezhettünk be bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, mint a GTA V, a Civilization VI, a Borderlands: The Handsome Collection vagy az ARK: Survival Evolved, ezúttal pedig egy indie játéké a főszerep. A Pathway-re csaphattok le ingyen: az ajánlat június 25-én délután öt óráig tart.

Az elmúlt hetekben az Epic Games egy Mystery Games felirat alá próbálta rejteni a soron következő ajándékait, ám a szivárgásoknak köszönhetően ez nem igazán sikerült. Ettől függetlenül a meglepetések semmit nem veszítettek értékükből, így tényleg csak az nem találta meg a kedvére való játékot az ingyenesen beszerezhető AAA-címek között, aki nem akarta. Viszont a múlt heti Ark: Survival Evolveddel visszaállt a rend, és ismét előre tudhatóvá vált, hogy mi lesz az észak-karolinai cég következő ajándéka: az Indiana Jones– és a Fáraó-filmeket idéző, körökre osztott taktikai játék, a Pathway.

Ahhoz, hogy a tiétek lehessen a játék, nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic Games digitális áruházába, ha eddig nem tettétek, regisztrálni egy fiókot (persze egy Google fiók is használható a belépéshez), felkeresni a játékok adatlapját, és a GET FREE gombra bökni. Ha ezzel megan, a Pathway azonnal a játékkönyvtárhoz adódik, a későbbiekben pedig bármikor letölthető és játszható lesz. A 100%-os kedvezmény június 25-én 17 óráig tart, ugyanis akkor válik elérhetővé az Epic Games következő két ingyenes játéka, a Stranger Things 3: The Game és az AER: Memories of Old.

Szerző: Kicsiny Marcián

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!