Nagyon jó mostanában LEGO-rajongónak lenni, hiszen a dán játékgyártó sorra jelenti be a jobbnál jobb készleteket. Ezek közé tartozik a LEGO 10277-es kódnéven érkező Crocodile Locomotive is, ami egy kifejezetten felnőtteknek szánt vonat.

A Crocodile Locomotive a dán játékgyártó egyik olyan újdonsága, amit 18+-os jelzéssel láttak el, tehát egyértelműen a felnőtt gyűjtőknek szánt készletről van szó. Erről tanúskodik a vonat mellé készített kis táblácska, és az is, hogy csupán annyi sínt mellékeltek a jármű mellé, amin még szépen kiállítható a XX. század eleji, eredetileg Svájcban gyártott lokomotív.

A 10277-es Crocodile Locomotive LEGO nem kevesebb, mint 1271 elemből építhető meg, két klasszikus kinézetű minifigura jár mellé, és egészen hamar, 2020. július 1-től lesz elérhető világszerte. Érdekesség, hogy a csomagban ugyan nem kapnak helyet az ehhez szükséges alkatrészek, de a vonat motorral is felszerelhető (a LEGO 88009 és 88013 kiegészítők szükségesek hozzá), majd ezt követően az iOS-re és Androidra egyaránt elérhető Powered Up alkalmazással irányítható. Persze a funkció kipróbálásához extra sínek is szükségesek.

A Crocodile Locomotive 36 000 forintért jegyezhető elő a LEGO webshopjában, és figyelembe véve az alkatrészek számát, továbbá azt, hogy milyen gyönyörűen kivitelezett szettről van szó, egyáltalán nem találjuk elszálltnak a játékgyártó árazását – nem úgy, mint pár új Star Wars készlet esetében. A szett formája és részletei egyaránt ámulatba ejtőnek találjuk, és számunkra különösen vonzó a LEGO vonatok körében nem túl megszokott barna szín, továbbá az is, hogy a sok hasonszőrű jármű után most egy igazi klasszikus építhető meg a dánok jóvoltából.

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!