Május végén robbant a hír, hogy az HBO Max kínálatában jövőre látható lesz a Snyder Cut, az Az Igazság Ligája azon verziója, amit Zack Snyder, a film eredeti rendezője álmodott meg, amiből a rendező most kitett egy falatnyi részletet a Twitterre.

Snyder már korábban is rengeteg szivárogtatott a közösségi médiában az általa elképzelt verzióból, de most először történik meg, hogy kifejezetten jó minőségű mozgókép kerül ki az internetre a Snyder Cut néven ismert Az Igazság Ligája verzióból.

A tényleg meglehetősen rövidke, alig fél perces videóban feltűnik Gal Gadot, mint Wonder Woman, illetve kapunk egy kis ízelítőt az eredeti főgonoszból, Darkseidból is. És ez még csak a kezdet, hiszen a részlet mellé írt kiegészítés szerint az augusztus 22-én esedékes DC FanDome eseményen ennél is többet láthatunk majd a jövőre érkező alkotásból.

Habár kicsit szkeptikusak vagyunk azt illetően, mennyire jó ötlet ennyi év után elővenni egy filmet, és a rajongók nyomására készíteni belőle egy olyan verziót, ami eltér a moziban látott változattól, de be kell ismernünk, hogy a most közzétett részlettől egészen izgalomba jöttünk, és most már nagyon várjuk, hogy láthassuk Snyder alkotását elejétől a végéig.

Az Igazság Ligája 2017-ben jött, látott és hatalmasat bukott. És ez még csak a kezdet volt, hiszen a rajongók nem tudtak továbblépni azon, hogy Joss Whedon kukázta a félidőben távozó eredeti rendező, Zack Snyder rengeteg ötletét, és elindították a #ReleaseTheSnyderCut kampányt a másik verzió bemutatásáért. Ami pedig kezdetben elképzelhetetlennek tűnt, az megvalósul, hiszen 2021-ben érkezik a Snyder’s Cut, méghozzá a májusban indult HBO Max streaming szolgáltatás kínálatába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!