Június 19-én végre megjelenik az év egyik legjobban várt játéka, a The Last of Us Part 2, amit már a megjelenés előtt lehetőségünk volt végigjátszani. A játékélményről és a sztoriról most nem lesz szó, azt mindenki fedezze fel magának, helyette hoztunk néhány olyan képet, amik spoiler mentesen nyújtanak egy kis betekintést abba, hogy a Naughty Dog fejlesztőcsapat munkája hogyan fest PS4 Pro konzolon.

2013-ban, mikor a The Last of Us megjelent PlayStation 3-ra, a játék az utolsó cseppeket is kicsavarta az előző generációs konzol hardveréből, és nincs ez másképp a folytatás esetében sem. Mi egy PS4 Pro gépen játszottunk a The Last of Us Part 2-vel, és néha már-már olyan érzésünk volt, mintha az év végén érkező PlayStation 5 pörgetné a programot. Szinte biztos, hogy a játékből készül majd egy feljavított verzió az újgenerációs gépre, és már most kiváncsian várjuk, hogy mekkora lesz a fejlődés a mostani változathoz képest.

A programban az átvezető videók már-már a filmeket idézik, a karakterek megjelenítése lélegzetelállító, és akkor is folyton tátva volt a szánk, mikor a konkrét játékmenet közben irányítottuk őket. A világ kidolgozottsága, az apró részletek egészen döbbenetesek, akárcsak a különböző szereplők és az animációik. Igazából csak azért újra fogjuk játszani a programot, hogy ismét részesei lehessünk annak a hihetetlenül szépen megalkotott világnak, amit a folytatás kínál. És hogy ne csak beszéljünk a The Last of Us Part 2 grafikájáról, jöjjön nyolc jobbára spolier mentes kép, ami ad egy csiptenyi ízelítőt abból, hogy a Naughty Dog grafikai szempontból milyen csodát tett le – ismét – az asztalra.

Ha pedig már The Last of Us, akkor jó ha tudjátok, hogy a játék alapján készül egy sorozat az HBO megbízásából. A részletekről egy korábbi cikkünkben írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!