Ha esetleg valaki nem tudná, hogy mivel töltse a hétvégét, annak van egy tippünk: ingyen van az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PlayStation 4-en és Xbox 360-on, a játéknak hála végigpofozkodható az elkövetkezendő két nap, ráadásul szuperhősökkel és szuperbűnözőkkel szállhatunk be a ringbe.

A 2013-as Injustice: Gods Among Us a Mortal Kombat-szériáról híres NetherRealm Studios munkája, és a fejlesztőcsapat a DC képregényuniverzum karaktereivel is azt csinálta, amihez a legjobban értenek: egymásnak eresztetták őket egy kellően brutális verekedős játékban.

Az Injustice: Gods Among Us előnye ráadásul nemcsak az, hogy Batmannel csaphatunk oda Supermannek (és még sorolhatnánk), de a rengeteg bunyó mellé egy kiváló sztorit is kapunk, amiben az Acélember zsarnokká válik, és uralma alá hajtja a Földet…

Ha valakinek kimaradt volna a játék, és szeretné ingyen beszerezni Xboxra, annak az Xbox Marketplace-t kell meglátogatni, PS4-en pedig a PS Store-t kell felkeresni, és a megfelelő gombot megnyomva térítésmentesen bezsákolni a programot. Fontos tudni, hogy az Xbox 360-as verziót megszerezve a játék Xbox One-on is játszható a visszafelé kompatibilitásnak hála. Az ajánlat egy hétig, tehát egészen június 26-ig él, így kapkodni sem kell.

FRISSÍTÜNK: Cikkünk korábbi verziójában szerepelt a Steames változat is, de valójában jogi okok miatt a játék itthon nem érhető el a Valve digitális áruházában. Az Injustice csak úgy szerezhető be a Steamen, ha VPN-nel elhitetjük a rendszerrel, hogy egy másik országban vagyunk.
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!