Habár nem újdonság, de hátha valaki lemaradt róla: Xbox 360 és Xbox One konzolokon egyetlen fitying kicsengetése nélkül lehet hozzájutni a 2008-as Too Human című játékhoz.

Az egykori Silicon Knights alkotása exkluzív cím volt Xbox 360 konzolra, műfaját tekintve pedig egy külső nézetes, kaszabolós akciójátékról van szó, némi szerepjáték beütéssel. A Too Human egyáltalán nem korszakalkotó mestermű, de azért elég jól el lehet vele szórakozni néhány délutánon keresztül, főleg így, hogy ingyen megszerezhető.

A bezsákolásához nem kell mást tenni, mint bejelentkezve ellátogatni a program Microsoft Store-os adatlapjára, és rábökni a zöld Buy Game Free gombra. Ha ezt megtesszük, a játék letölthetővé válik Xbox 360 konzolon, illetve a visszafelé kompatibilitásnak hála elérhetővé válik Xbox One-on is. Emellé akad még néhány kiegészítő a Too Human mellé, amit szintén ingyen lehet megszerezni:

Ha pedig már ingyen játék, akkor ne feledjétek, hogy Xbox 360-ra (és szintén a visszafelé kompatibilitásnak hála Xbox One-ra), illetve PlayStation 4-re szintén ingyen leszedhető az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, egészen június 26-ig. A PC-s játékosoknak pedig az Epic Games kínál térítésmentesen programot, méghozzá a Pathwayt – az akcióról itt írtunk kicsit részletesebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!