Június 27-én rendezik meg a nyár első nagyobb képregényes rendezvényét. A Budai Képregénypiac az év első igazi képregényes találkozója, hiszen a márciusra tervezett börze elmaradt a nemzetközi helyzet miatt. Az eseményen ott lesz a Fumax Kiadó is, többek között a legújabb Dredd bíró kötetével.

Az eseménynek a Budaörsi Virágpiac ad otthont, az időpont 2020. június 27., a rendezvény reggel 9 és délután 3 között várja az érdeklődőket, a pontos cím pedig a következő: Budai Zsibvásár 4. sor (1112 Budapest, Budaörsi út 172-178).

A belépés ingyenes, és a helyszínen a következő kiadók és alkotók portékai között lehet majd csemegézni: Anagram Comics, Ciceró Könyvstúdió, Comicsmania, Frike Comics, Fumax, Goobo, Halmi Zsolt, Infinity, Képes Kiadó, Madarász Gergely, Nero Blanco Comix, Német Levi, Kingpin, Panel Kalandor, Pesti Könyv, Pilcz Roland, Red Line Cinema, Szépirodalmi Figyelő, Vad Virágok, Vitanum, Walking Dead, Windom, 5panels.

A Budai Képregénypiac keretén belül több kiadvány is kedvezménnyel lesz megvásárolható, és a különböző újdonságok közül kiemelnénk a Fumax Dredd bíró kötetét, ami könyvesbolti forgalomban nem is kapható. Judge Dredd – Dredd bíró aktái 01 a Complete Case files 01 és 02 válogatott történeteit tartalmazza az eredeti megjelenés sorrendjében. Aki tehát szereti az 1970-es évek képregényeinek stílusát, vagy csak kíváncsi Dredd első kalandjaira, az nagy valószínűséggel ezt a kötetet is magáénak akarja majd tudni.

A helyszínen persze nemcsak újdonságok lesznek, de régebbi kiadványok is, mint például a Batman: Fehér Lovag, amiről mi is írtunk már ajánlót, és az elmúlt évek egyik legjobb történetének tartjuk a Sötét Lovag főszereplésével. Emellett biztos beszerezhető lesz a Kingpin kiadó gondozásában megjelent Marvel Albumok eddigi két száma, vagy a Stan Lee tiszteletére készült kiadványuk is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!