sorozatAhogy azt már sejteni lehetett, A szolgálólány meséje sem úszta meg a koronavírus miatti veszélyhelyzetet, az alkotók védelme érdekében le kellett állítani a forgatást, így a sorozat negyedik évadának érkezése átcsúszott 2021-re.

A Margaret Atwood hasonló című regénye által inspirált sorozat új szezonján mindössze két hetet tudtak dolgozni a készítők, mielőtt a világ visszavonulót fújt volna az új koronavírus miatti helyzetben, ennek okán az új részek idén már nem kerülnek be a Huli kínálatába. Öröm az ürömben, hogy hiába kell hónapokkal többet várni, a Hulu ennek ellenére azért megosztott egy másfél perces kedvcsinálót A szolgálólány meséje soron következő évadához.

Az előzetes a harmadik évad eseményei közé csempész be néhány új jelenetet, és ha eddig nem látta a sorozat harmadi szezonját, annak azt érdemes tudni, hogy June útjára indította az ellenállást, és a Márták segítségével több gyereket is kimenekített Gileádból. A főhősnő célja továbbra is az, hogy megmentse nagyobbik lányát, és végre valahára elpusztítsa az elnyomó kormányt. Az új előzetesből kiderül, hogy Joseph Lawrence parancsnok (Bradley Whitford) továbbra is szerepel a sorozatban, minden bizonnyal June-t segítve a harcban, míg Lydia néni (Ann Dowd) teljesen a főszereplő ellen fordul.

Az új évadról annnyit tudni, hogy az előző szezonhoz hasonlóan 10 epizódos lesz, így ismét feszített tempóra kell számítanunk. Pontos premierdátum még nincs, egyelőre csak annyit tudunk, hogy A szolgálólány meséje soron következő fejezete valamikor 2021-ben kerül a képernyőkre – itthon szokás szerint az HBO GO kínálatában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!