A PlayStation Plus szolgáltatás idén nyáron tíz éves, amit a Sony meg is ünnepel: július hónapban például három játék lesz ingyen letölthető az előfizetők számára. Külön öröm, hogy a felhozatal ezúttal kifejezetten változatos, és a programok minőségére sem lehet panasz. Mutatjuk is, hogy melyik három cím lesz elérhető július 7-től!

NBA 2K20

Az NBA 2K20 már sokkal több, mint egy kosárlabda-szimulátor: magával ragadó, nyílt világában, a Neighborhoodban egy olyan platformot kínál a játékosok és a bajnokok számára, ahol virtuálisan találkozhatnak és együtt formálhatják a kosárlabdakultúra jövőjének trendjeit. Fejleszd magad és lépj a következő szintre: a játék fejlett mozgásmotorral, egyedi stílusjegyekkel és további funkciókkal várja a rajongókat.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

A Rise of the Tomb Raiderben Lara felfedez egy ősi rejtélyt és emiatt a Trinity néven ismert, könyörtelen szervezet célkeresztjébe kerül. Ahogy a Trinityvel versenyezve próbálja megtalálni a nagyhatalmú, hőn vágyott műtárgyat, az ösvény a Kitezh elveszett városáról szóló mítoszhoz vezeti. Lara úgy indul el a szibériai expedícióra, hogy tudja: még a Trinity előtt kell elérnie az Elveszett Várost, és felfednie annak rejtett titkait.

Erica

Ez az egész estés filmszerű élmény ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat és a magával ragadó, lebilincselő játékmenetet. Légy te Erica, egy fiatal, bátor lány, akit egy szörnyű bűntény rémképei gyötörnek. Azok a traumatikus események, amelyek gyermekként kísértették, újra napfényre kerülnek, ahogy újabb nyomokra bukkan. Neked kell kiderítened a lesújtó tragédia mögött rejlő sokkoló igazságot. Minden döntésed befolyásolja a játék menetét és több végkifejlet is vár rád a szerteágazó érzelmi szálakkal játszó történet fináléjában.

Ezen felül a Sony egy ingyenes PS4 témát ad ki a hét folyamán, így ünnepelve a PS Plus 10 éves születésnapját. Légy résen, mert a téma csak limitált ideig lesz elérhető a PS Store-ban!

Ha pedig valaki nem lenne képben ezzel kapcsolatban, annak azt érdemes tudni, hogy a PS Plus egy olyan extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami egy fix havidíjért (nagyjából 2500 Ft) cserébe minden hónapban az előfizetésnél jóval többe kerülő játékokat kínál térítésmentesen, illetve erre van szükség ahhoz is, hogy multizni lehessen a PS4-es játékokban. Az előfizetők emellé mindenféle kedvezményeket kapnak, ingyen profilképeket és témákat tölthetnek le a PlayStation Store-ból, illetve a játékmentések felkerülhetnek a felhőbe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!