Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az új koronavírus miatt elhalasztott Budapest Comic Con új helyszínen lesz megtartva, új sztárokkal, és a szervezők most egy újabb névvel gazdagították az eddig bejelentett résztvevők névsorát: a Harry Potter-filmek egyik színésze is tiszletetét teszi a rendezvényen novemberben.

Konkrétan Mark Williams angol színészről van szó, aki Arthur Weasley karakterét, a Weasley családfőt alakította egy kivételével az összes Harry Potter-filmben – a Budapest Comic Con legújabb bejelentett sztárvendége az első részben csak azért nem szerepelt, mert ebben a történetben egyáltalán nem bukkant fel az általa alakított figura.

budapest comic conm harry potter
Mark Williams és Daniel Radcliffe. Fotó: Warner Bros.

Mark Williams olyan sztárokhoz csatlakozik, mint a szintén a Harry Potter-filmekből és a The Witcher sorozatból ismert Anna Shaffer, illetve a Trónok Harca egyik legkegyetlenebb karakterét, a Joffreyt alakító Jack Gleeson, továbbá a Vikingek sorozatban, Torvit, a harcos amazont megformáló Georgia Hirst.

A Budapest Comic Con új időpontja 2020. november 21-22., a helyszín pedig a Vasúttörténeti Park helyett a Hungexpo, ahol a szervezők több mint 20 000 négyzetméter kiállítási területtel várják majd a látogatókat.

Még több Harry Potter:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!