Július 1-én a Netflix ismét életre kelti a Megoldatlan rejtélyek című szériát, a 23 éven át 16 évadot megélt klasszikus bűnügyi-dokumentumsorozatot, aminek az alkotói – a címnek megfelelően – ismét különleges esetek után nyomoznak.

Az 1987 és 2010 között futó sorozat megoldatlan bűnügyeket, rejtélyes és paranormális eseteket dolgozott fel, és közel 600 epizódon át borzolta a nézők idegeit. A Megoldatlan rejtélyek (Unsolved Mysteries) júliusban visszatér a képernyőkre, méghozzá a Netflix jóvoltából, megújult formában, de megtartva az eredeti széria hátborzongató atmoszféráját és struktúráját –  utóbbi annyit tesz, hogy minden epizód egy megoldatlan rejtélyre fog összpontosítani.

A minőségre és a hangulatra lehet garancia, hogy az eredeti sorozat társalkotói, Terry Dunn Meurer és John Cosgrove a Cosgrove/Meurer Productions zászlaja alatt visszatérnek, hogy executive producerként bábáskodjanak a produkció felett. Hogy pontosan milyen megoldatlan rejtélyeket mutatnak be a sorozat készítői, az egyelőre még titok, de az előzetes tanúsága szerint ismét bizarr esetek nyomába erednek a készítők, a világ minden táján.

megoldatlan rejtélyek netflix
Fotó: Netflix

A Megoldatlan rejtélyek első évada összesen 12 epizódot számlál, az első hat rész július 1-én érkezik a Netflix kínálatába, ugyanakkor arról egyelőre nincs információ, hogy a széria második fele mikor kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába.

Még több sorozat:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!