Lassan eltelik július fele, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy eljött egy újabb Geek Life nyereményjáték ideje. A nevezés most is a Facebook oldalunkon zajlik, a résztvevők között pedig ezúttal egy LEGO szettet és két Star Wars képregényt sorsolunk ki!

A nyereményjáték részvételi feltételei egyszerűek: csak követni kell az oldalt, emojival vagy kommenttel jelezni a részvételi szándékot a nyereményjátékot meghirdető posztnál, extra esélyért kommentelni a kedvenc videójátékod, aztán türelmesen várni július 20-ig, amikor is beizzítjuk a sorsológépet és kiválasztjuk a nyertest – a teljes játékszabályzatot ide kattintva olvashatod el. A szerencsés nevét szintén a közösségi oldalon jelentjük be, szóval már csak ezért is érdemes figyelemmel kísérni a posztjainkat.

nyereményjáték
A júliusi Geek Life csomag. Fotó: Geek Life

A júliusi Geek Life csomag tartalma egy speciális, 482 alkatrészt és 3 minifigurát tartalmazó LEGO készlet (70820), amivel bárki stop motion kisfilmeket készíthet, és emellé jár még két Star Wars-képregény, amik ráadásul nem füzetek, hanem teljes sztorikat tartalmazó, 144 oldalas keménytáblás kötetek. Konkrétan a Skywalker lesújt és a Leszámolás a csempészek holdján című kiadványok, amik még 2017-ben jelentek meg magyarul a Szukits kiadó jóvoltából.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!